vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Willem Junior Academie Concert

Willem Junior Academie Concert

11 april 2017
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert het Willem de Zwijgercollege in Papendrecht in samenwerking met theater De Willem het Willem Junior Academie Concert. Het leerlingoptreden staat dit jaar gepland op dinsdag 11 april. Het concert zal beginnen om 19:30 uur. De deuren van het theater zijn om 19:00 uur open.

De kaartjes à €2,50 zijn te koop bij de leerling-administratie in school, bij de deelnemers zelf en natuurlijk voor aanvang bij de zaal.

In de afgelopen jaren heeft het WJA Concert al bewezen meer te zijn dan een simpele kopie van de van TV bekende talentenshows. De input van de leerlingen zelf in zowel de muziek en zang, in de dansacts, maar ook de inbreng in licht en geluid zorgt er voor dat het concert dit jaar meer dan voorheen een groot ‘nu-gevoel’ heeft. De organisatie heeft gemeld, dat er vele muzikale en ook visuele verrassingen kunnen worden verwacht.

Het Willem Junior Academie Concert is het grote uithangbord van de Willem Junior Academie geworden. Deze Academie verzorgt voor de leerlingen vele buitenschoolse activiteiten en cursussen, zoals dit jaar bijvoorbeeld ijshockey, fotografie, visagie, dans en computerprogrammering. Tijdens het concert zullen van deze vele activiteiten promo-filmpjes worden getoond.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

het Willem de Zwijgercollege

Theater de Willem, Van der Palmstraat 4

wdezwijger.nl
Deel dit bericht met je vrienden!