vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Paashazen en Kids and Cars op De Meent

Paashazen en Kids and Cars op De Meent

15 april 2017


Vandaag kan men op zoek naar de twee vrolijke paashazen die rondlopen op winkelcentrum De Meent. De paashazen hebben een mand met bonnetjes bij zich. Bezoekers mogen een bonnetje uit het mandje pakken en zien dan gelijk of ze wel of niet in de prijzen zijn gevallen en een heerlijke paastaart hebben gewonnen.

In totaal worden er maar liefst 400 taarten weggegeven, verzorgd door Bakkerij Vlot, LOES en Bakkerij Uljee. De winnende bonnetjes kunnen alleen worden ingewisseld op zaterdag 15 april 2017.


Daarnaast vindt op 15 april wederom het evenement Kids and Cars plaats. De race met diverse prachtige auto’s eindigt dit jaar rond 16.15 uur op de Markt bij De Meent. Het doel van Kids and Cars is het bezorgen van een glimlach bij kinderen die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis komen, om welke reden dan ook. Kijk voor meer informatie over Kids and Cars op www.kidsandcars.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!