vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Openbaar Spreken

Workshop Openbaar Spreken

18 april 2017
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vandaag zal Jan Verschoor een workshop ‘openbaar spreken’ geven in Twinkeltje. Jan is wereldreiziger, avonturier, monteur en daarnaast een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Hij volgde een cursus bij Toastmasters International in Californië waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde.

Openbaar spreken is niet voor iedereen even gemakkelijk. Toch worden veel mensen gevraagd om te spreken op het werk, in de kerk of bij een vereniging. Dat hoeft niet langer een struikelblok te zijn! Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers een aantal handige en bruikbare tips aangereikt.

De workshop zal plaatsvinden in Twinkeltje. Vanaf 19:30 uur is er inloop met koffie en thee, om 20:00 uur begint de workshop. De kosten bedragen € 12,50. De opbrengst van de avond zal volledig ten goede komen aan de projecten van Stichting Traveling Light. Opgeven kan in Twinkeltje, via facebook of door een mailtje te sturen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!