vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Koningsdaghoed knutselen met Wasko

Koningsdaghoed knutselen met Wasko

19 april 2017
Van 12:00 uur tot en met 14:00 uur

Samen met Wasko Kinderopvang kunnen alle kinderen in Papendrecht een mooie hoed maken voor de hoedenparade op Koningsdag (27 april) op de Markt. Kom direct uit school naar zalencentrum de Palm om je eigen hoed te knutselen. Er staan broodjes en iets te drinken voor je klaar. Ben je klaar? Dan maken we nog een mooie foto.

De burgemeester kiest de 3 mooiste hoeden uit in de hoedenparade op Koningsdag. Doet jouw kind ook mee? Geef hem/haar dan voor 7 april op via de zilveren Wasko-box op school of stuur een e-mail aan g.hak@wasko.nl.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Wasko

Zalencentrum de Palm aan de Van der Palmstraat

g.hak@wasko.nl www.wasko.nl
Deel dit bericht met je vrienden!