woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Samen Veerkrachtig Koffietafel

Samen Veerkrachtig Koffietafel

23 april 2017
Van 12:30 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag organiseren we voor de tweede keer een Koffietafel bij De Werkbank Drechtsteden in Papendrecht. De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte.

Wat is een Koffietafel?
Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt.

Aanmelden graag vooraf via de website. We bevestigen vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen we je graag. Je kunt ons bereiken via email. Meer informatie over Samen Veerkrachtig vind je op de website.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Samen Veerkrachtig

De Werkbank Papendrecht, Kattestaart 2

info@samenveerkrachtig.nl www.samenveerkrachtig.nl
Deel dit bericht met je vrienden!