woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

IVN Kinderactiviteit: Bijen- en insectentocht

IVN Kinderactiviteit: Bijen- en insectentocht

26 april 2017
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Vandaag organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) samen met De Heerlijkheid van Papendrecht een Bijen- en insectenroute door de boomgaard voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. De ochtend start om 10.00 uur bij De Heerlijkheid van Papendrecht en duurt ongeveer 2 uur.

Bijen zijn eng? Nee, want bijen zijn belangrijk! Maar waarom eigenlijk en wat doen de bijen dan precies? Vandaag gaan we kijken bij een echte bijenstal en krijgen we een kijkje in de wereld van de bij. Ook maken we onder leiding van een gids een wandeling door de boomgaard en wat is daar veel te zien!

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via scholen@nvwa.eu. Er kunnen maximaal 50 kinderen deelnemen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

de Heerlijkheid van Papendrecht, Kerkbuurt 56

078- 644 0599

scholen@nvwa.eu www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!