vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Bob Dylan-dienst

Bob Dylan-dienst

14 mei 2017
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Uitvoering door: ds. Piet van Die.

Bob Dylan geldt als een van de belangrijkste popmusici van de 20ste eeuw. Zijn songs zijn gecoverd door vele artiesten. Wat veel mensen niet weten is dat geloof en Bijbeltaal een belangrijk ingrediënt vormen van zijn werk. Reden genoeg om hem de hoofdrol te geven in de popdienst van dit seizoen.

Medewerking wordt in deze dienst verleend door Wim Bevelander, bekend van jeugddiensten en de band Cashflow3. Hij zal een aantal liederen van Bob Dylan zingen. Daarnaast worden clips getoond van Dylan zelf en van andere artiesten die zijn werk vertolkten. En in de preek wordt uiteraard ingegaan op de rol van religie in leven en werk van Dylan.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Geref. Kerk 'De Morgenster'

Muilwijckstraat 1

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!