Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Korenconcert in de muziektent'
19mei 2017

Korenconcert in de muziektent

Vrijdag 19 mei 2017, van 19:30 uur tot 23:00 uur.

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door 3 koren, die elk 2 keer optreden.

  • Melange Rood
    dit gemengde koor brengt mooie maatschappijkritische liedjes, zoals ‘Zorg om de zorg’, en ‘Lied tegen de apathie’, maar ook bekendere nummers zoals ‘Sound of Silence’ en ‘Imagine’;
  • Brandweermannenkoor ZHZ
    het mannenkoor, bestaande uit (oud)brandweermannen uit de regio, zingt behalve hun lijflied ’Als de pieper gaat’ ook het prachtige ‘Ritters Abschied’, ‘I am Sailing’, ‘The rose’ en nog veel meer;
  • De Smarties
    dit gemengde koor gaat knallen met o.a. ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Heb je even voor mij’, een Havenzangersmedley en nog veel meer vrolijke nummers.

De finale – met een paar overbekende nummers - wordt door de drie koren gezongen met hulp van het hopelijk nog talrijk aanwezige publiek.  

De koren hebben elk hun eigen stijl en repertoire maar één overeenkomst: ze willen alle hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen met mooie luisterliedjes en talloze ‘gouwe ouwe meezingers’.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar.
Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.

Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.
Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.

Toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: in de muziektent aan de Eilandstraat
Organisator: Museum Dorpsbehoud Papendrecht
Website:http://www.dorpsbehoudpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!