zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Startavond training voor voetbalvrouwen

Startavond training voor voetbalvrouwen

01 september 2017
Van 20:00 uur tot en met 21:30 uur

Damesvoetbal is hot. Iedereen heeft het gezien, iedereen heeft het erover. Voetbal voor dames en meiden is de snelst groeiende sport van Nederland. Maar wat nou als je voetbal ook ontzettend leuk vindt, maar je geen zin hebt om iedere week een wedstrijd te spelen?

Bij VV Papendrecht wordt na de zomerstop gestart met voetbaltraining speciaal voor moeders en andere dames. Elke vrijdagavond van ongeveer 20.00 tot 21.30 uur gaan we gezellig trainen onder leiding van Mariska van ’t Zant. Met zijn allen werken aan de conditie en balvaardigheid, of je nu wel, een beetje of niet kunt voetballen.

Wil je een keer (vrijblijvend) meedoen om te kijken of het ook wat voor jou is, geef je dan op via: voetbalmoedersVVP@gmail.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

VV Papendrecht

Sportpark Slobbengors, Industrieweg 3

voetbalmoedersVVP@gmail.com www.vvpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!