zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Wandeling - De boswachter

Wandeling - De boswachter

02 september 2017
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is de verbinding tussen de Randstad en het “GROENE HART”. In het jonge Alblasserbos ligt een oud moerasbosje en is één van de weinige binnendijkse grienden aanwezig. In de educatieve tuin is een aantal landschapselementen, die
kenmerkend zijn voor onze Waard. U kunt met ons, al speurende "planten, zoogdieren, vogels, amfibieën en insecten" ontdekken.

Vandaag organiseert Natuur en Vogelwacht “de Alblasserwaard” een wandeling in het Alblasserbos in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ga met ons mee, ervaar dit prachtige stukje natuur en luister naar de verhalen over het onststaan en de flora- en fauna van dit bos.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en zal worden begeleid door dhr. Luuk Oevermans, boswachter projecten bij Staatsbosbeheer. Hij is destijds nauw betrokken geweest bij de aanleg van dit bos en weet alle mooie plekken te vinden en kan hier geweldig over vertellen. U bent allen van harte welkom.

Informatie vind u op de website
Graag aanmelden via info@nvwa.eu

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

0184-412618

info@nvwa.eu www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!