zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Voorlichting voor taalvrijwilligers

Voorlichting voor taalvrijwilligers

06 september 2017
Van 19:00 uur tot en met 20:30 uur

Beroep & opleiding voor inburgeraars in het kader van de Week van de Alfabetisering

Lezen, schrijven en rekenen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend en makkelijk. In de Week van de Alfabetisering, van 4 t/m 10 september, staan we hier bij stil. Dit betekent extra veel activiteiten rondom lezen, schrijven en rekenen!

Daarom organiseert het Taalpunt Papendrecht een voorlichtingsbijeenkomst voor taalvrijwilligers over werk, beroep en participatie. Domeinleider Educatie van het Da Vinci College Hannette Tiemersma vertelt er alles over. Hoe begeleid je als taalvrijwilligers je cursist zo goed mogelijk naar de juiste vervolgopleiding? Waar moet je op letten, en hoe kom je aan de juiste informatie over beroepsonderwijs en andere vervolgopleidingen?

Praktische informatie
Datum: woensdag 6 september
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Markt 2

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!