zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Open Atelier weer van start

Open Atelier weer van start

06 september 2017
Van 13:30 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag wordt weer gestart met de wekelijkse bijeenkomsten in het Open Atelier. Amateurkunstenaars kunnen zich verder ontwikkelen in de (schilder)techniek waar men op dat moment mee bezig is. Dit gebeurt onder begeleiding van professioneel kunstenaar Cor van Gulik uit Dordrecht.

Het Open Atelier is in bedrijf op woensdagen van 13.30 tot 16.00 uur, met uitzondering van schoolvakanties. Het volledige overzicht vindt u hier. Het Open Atelier bevindt zich in een lokaal van de Volksuniversiteit. De kosten bedragen € 3,00 per middag. Men moet hierbij wel zijn eigen materiaal meebrengen. Omdat het hier geen cursus betreft, hoeft u zich niet aan- of af te melden van te voren. Deelname is geheel vrijblijvend.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Culturele Raad Papendrecht

Volksuniversiteit, Vondellaan 158

www.cultureleraadpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!