zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Wijkschouw Oostpolder en De Kooy

Wijkschouw Oostpolder en De Kooy

13 september 2017
Van 18:30 uur tot en met 20:00 uur

Vindt u uw woonomgeving belangrijk? Fiets dan met ons mee!

Doel van de schouw
De gemeente wil graag met inwoners in gesprek om te horen hoe zij aankijken tegen de openbare ruimte in hun eigen woonomgeving.

Aanleiding
Sinds dit jaar onderhoudt de gemeente de openbare ruimte op basis van ‘beeldkwaliteit’. Dit betekent dat we met objectieve criteria kijken hoe een gebied eruit ziet. De gemeente zorgt er dan voor dat de werkzaamheden in de openbare ruimte zo gepland worden, dat aan die beeldkwaliteit wordt voldaan.

Programma
Bij het beoordelen van een locatie maken we gebruik van het zogenaamde Beeldenboek. Daarin staat foto’s en omschrijvingen hoe de buitenruimte eruit moet zien en onderhouden moet worden. Tijdens de schouw geven onze medewerkers uitleg over deze methode. Medewerkers beantwoorden uw vragen en er is ruimte voor discussie.

Aanmelden voor de schouw via mail
Als dit u aanspreekt en als u zich hiervoor vrij kunt maken nodigen wij u graag uit. Elke schouw doen we op de fiets en duurt anderhalf uur. U kunt zich als deelnemer van de schouw aanmelden door een e-mail te sturen aan m.de.wijs@papendrecht.nl.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Miranda de Wijs via telefoonnummer 14 078 of e-mail.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Miranda de Wijs

vanaf tennisvereniging TOP, Parkweg 5

14 078

m.de.wijs@papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!