Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Aan Tafel in de Schoorsteegt '
13sep 2017

Aan Tafel in de Schoorsteegt

Iedere woensdag, van woensdag 13 september 2017 tot en met woensdag 27 juni 2018, van 12:30 tot 14:00 uur.

Iedere woensdag komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven! 

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 692 15 15.


Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.  Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Maar ook kunnen senioren met  zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).

Contactinformatie:
Locatie: in de Schoorsteegt, Schoorweg 4
Organisator: Waardeburgh
Telefoonnummer: 078 692 15 15
Website:www.waardeburgh.nl


Deel dit bericht met je vrienden!