zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoetingspunt doven en slechthorenden

Ontmoetingspunt doven en slechthorenden

14 september 2017
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Ontmoeting is erg belangrijk. Maar waar gaat u heen als u slechthorend, laat doof of plotseling doof geworden bent? Dan wordt communiceren met anderen soms lastig. Kom daarom naar het ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden voor ontmoeting, ontspanning en informatie.

Wat kunt u verwachten?
Inleiding door dhr. Raggers ( Stichting Plotsdoven en slechthorenden) waarvan u tips en informatie krijgt om met deze beperking om te gaan. U kunt  uw vragen stellen aan de ervaringsdeskundige en er is ruimte om een gesprek met elkaar aan te gaan onder het genot van een bakje koffie.

U en maar ook uw partner zijn van harte welkom. Toegang is gratis en een schrijftolk is aanwezig.

Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie en/of opgave kunt u terecht bij BWI Pauline van der Kraan, telefoonnummer 078-6154741 of p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

BWI, Pauline van der Kraan

Rivas gebouw, Seringenstraat 16

078-6154741

p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl www.bwi-papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!