zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Startersavond, voor alle startende ondernemers

Startersavond, voor alle startende ondernemers

20 september 2017
Van 18:30 uur tot en met 21:30 uur

De samenwerkende gemeenten Drechtsteden zijn partner van het OnderNemerSplein Rotterdam. Aan de Blaak in Rotterdam worden vele workshops en informatieavonden gehouden voor ondernemers. Eén keer per jaar verplaatst de informatieavond voor startende ondernemers zich naar de regio Drechtsteden. Vandaag is het zover!

De ideale informatieavond voor startende ondernemers!
Heeft u plannen om een eigen bedrijf te starten of bent u al gestart? Dan staat u voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij u veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijgt u te maken? Welke mensen en partijen kunnen u helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe komt u aan financiering? Zomaar wat vragen. Herkent u deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam.

Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant) ondernemers. Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Kamer van Koophandel. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar u dient zich wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld u direct gratis aan via www.kvk.nl/starterspapendrecht Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u zich dan afmelden bij de organisatie? Voor vragen kunt u mailen.

Programma
18.30 uur Inloop deelnemers
Informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam (loopt door tijdens de plenaire sessie)
19.00 uur Opening door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, Kamer van Koophandel
19.05 uur Starten van een eigen bedrijf, de belangrijkste stappen door Astrid Ponsioen-Pirets
19.20 uur 1e ronde pitches: Belastingdienst, Regionaal Bureau Zelfstandigen, UWV en Kamer van Koophandel vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten
19.30 uur Interview met regionale ondernemers die hun ‘do’s’ en dont’s’ met u willen delen
19.50 uur 2e ronde pitches: De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Ondernemersklankbord, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Qredits vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten
20.00 uur- 20.05 uur Afsluiting door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, Kamer van Koophandel
Informatiemarkt op de begane grond: De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, de Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en de Kamer van Koophandel staan met stands op de informatiemarkt om u verder te helpen met uw vragen. Ook kunt u daar hun volledige aanbod van (digitale) producten en diensten raadplegen.
21.30 uur Einde

Deel dit bericht met je vrienden!