zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Burendag in de Molenwijk (de Spil)

Burendag in de Molenwijk (de Spil)

22 september 2017
Van 12:00 uur tot en met 19:00 uur

Burendag is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt, van het Oranje Fonds.

In wijkgebouw De Spil wordt vandaag een burendag georganiseerd. Door Sociale moestuin Papendrecht en Yulius. Een dag met lekker eten en meezingen met (live) muziek.

Deze burendag is voor en door buren uit de wijk Molenvliet en de bezoekers en organisaties van De Spil. Ook buren en organisaties uit heel Papendrecht zijn van harte welkom om zichzelf te presenteren of een leuke workshop te geven! Voor meer informatie kunt contact opnemen met Sharon Winter.


Gezelligheid, ontmoeting, praatje, activiteiten en een kop koffie of thee. Dat biedt de Inloop De Spil in Papendrecht.

Wat is de inloop?
De inloop is een ontmoetingsplek waar bezoekers van harte welkom zijn. Medewerkers en vrijwilligers bieden hier activiteiten aan.
Sommige mensen vinden het lastig hun dag in te vullen. Ze hebben bijvoorbeeld niet zoveel bekenden. Wijkgerichte Zorg, onderdeel van Yulius, biedt deze bezoekers een zinvolle dagbesteding. Hierdoor is iemand in staat mee te doen in de maatschappij. Wij helpen mensen hier graag bij.

Over de locatie
Inloop De Spil zit in Wijkgebouw de Spil, in woonwijk Molenvliet in Papendrecht. De inloop is op de begane grond en heeft een binnentuin.

Openingstijden
De inloop is elke dinsdag en donderdag geopend, van 9.00-17.00 uur

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Sharon Winter

Inloop De Spil, Stellingmolen 176

06-25751466

s.winter@yulius.nl
Deel dit bericht met je vrienden!