dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Informatiemarkt in de Week tegen Eenzaamheid

Informatiemarkt in de Week tegen Eenzaamheid

26 september 2017
Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur

Na de zomervakantie gaat de Week tegen Eenzaamheid weer van start. Van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober 2017 is er landelijke aandacht voor eenzaamheid.

Verschillende organisaties in Papendrecht organiseren al een hoop leuke activiteiten om ontmoetingen voor mensen mogelijk te maken. Wij merken echter dat veel mensen niet bekend zijn met welke activiteiten er zijn en waar en wanneer deze georganiseerd worden. Om hier meer bekendheid aan te geven organiseert de werkgroep Ontmoeting onder coördinatie van de BWI Papendrecht een Informatiemarkt in het gemeentehuis van Papendrecht.

Op dinsdag 26 september van 12:00 tot 16:00 uur presenteren verschillende organisaties hun activiteiten op deze informatiemarkt. De inwoners van Papendrecht (jong & oud) kunnen langs de verschillende kraampjes lopen en informatie krijgen over de organisaties en de activiteiten die zij organiseren. Daarbij kunnen bezoekers verschillende lekkernijen verzamelen bij de kraampjes om hun eigen “high tea” samenstellen. Deze high tea kan vervolgens genuttigd worden aan een tafeltje op de informatiemarkt.

Tijdens de informatiemarkt zal er ook een Toneelvoorstelling worden uitgevoerd door toneelvereniging Amato.

Het programma van deze dag:
10:30 - 12:00 uur - 'Koffie met..' in de bibliotheek
12:00 - 16:00 uur - Informatiemarkt in het gemeentehuis
14:00 - 14:45 uur - Toneelvoorstelling deel 1
14:45 - 15:00 uur - Pauze
15:00 - 15:45 uur - Toneelvoorstelling deel 2
15:45 - 16:00 uur - Afronden Informatiemarkt

Info

Organisator:

Adres:

Website:

BWI-Papendrecht

in het gemeentehuis aan de Markt

www.bwi-papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!