zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Frank and the Club treden op bij Zipp Mode

Frank and the Club treden op bij Zipp Mode

07 oktober 2017
Van 15:30 uur tot en met 17:00 uur

Sinds november 2016 sponsoren Zipp mode en BB chum de Papendrechtse band Frank and the Club.
Zipp mode viert zijn 30-jarige jubileum, daarom hebben de mannen van de Papendrechtse band Frank and the Club opnieuw nieuwe trendy overhemden van het merk bb chum aangemeten gekregen, om hun optreden op 7 oktober as bij Zipp nog spetterender te maken.

Frank and the Club spelen zaterdag 7 oktober vanaf 15:30 uur twee sets van elk 30 minuten. Voor alle aanwezigen zal er een hapje en een drankje zijn. Ook worden de winnaars van de loterij bekend gemaakt.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Zipp Mode

Schooldwarsstraat 104

www.zippmode.nl
Deel dit bericht met je vrienden!