zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Alles over kaas

Workshop Alles over kaas

12 oktober 2017
Van 19:00 uur tot en met 22:00 uur

Bijna iedereen lust wel kaas. Er zijn dan ook zoveel soorten. Voor ieder wat wils. Tijdens deze kaasworkshop leert u van alles over Nederlandse en Franse kazen. Hoe worden ze gemaakt, wat zijn de verschillen en welke kaas past bij welke wijn of welk gerecht. Gertjan Verstoep en Gerard Vink van de Vershoek in Papendrecht verzorgen met veel enthousiasme deze avond.

De kracht van de Vershoek is het hele brede assortiment Nederlandse en buitenlandse kaas. Bijna alle kazen rijpen in een natuurpakhuis. Een greep uit het kaasassortiment: Noordhollandse kazen van alle leeftijden, alle soorten Bio Kinderdijk kaas uit Alblasserdam, Graafstroom kaas uit Bleskensgraaf, Stolwijkse boerenkazen van diverse leeftijden en een heel brede groep geiten en schapenkazen. Naast deze Nederlandse kazen verkoopt de Vershoek zo’n 150 soorten buitenlandse kaas.

Omdat de cursus ook in de Versmarkt plaatsvindt kunt u van alles wat daar aanwezig is proeven. En daarbij mag u uiteraard ook de wijnen keuren. Kortom: een smakelijke en leerzame avond.

Op donderdag 12 oktober 2017 van 19:00 uur tot 22:00 uur
1 workshop van 3 uur
Prijs: € 32,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Docent: Dhr. G.J. (Gerritt-Jan) Verhoek
Locatie: Vershoek Kaas Papendrecht
U kunt inschrijven op de website van de VU.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vershoek Kaas, Meentpassage 3

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!