zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Theatertour Timzingt: Goed Verhaal

Theatertour Timzingt: Goed Verhaal

14 oktober 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Wat is er mooier om een goed verhaal te horen als het buiten koud en guur begint te worden? Timzingt neemt je in zijn vierde cabaretprogramma mee naar het huisje van zijn oma waar hij altijd op verhaal kwam. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is.

Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie bepaalt of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal. Een goed verhaal.

Op zaterdag 14 oktober 2017, aanvang 20:00 uur.
Locatie: Theater de Willem in Papendrecht.
Kaarten te reserveren via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

True Tickets

Van der Palmstraat 4

www.truetickets.nl
Deel dit bericht met je vrienden!