zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Kinderactiviteit: Speuren naar de herfst in het bos

Kinderactiviteit: Speuren naar de herfst in het bos

18 oktober 2017
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Herfst in het bos: vallende bladeren, paddenstoelen, spinnenwebben. Ja en wat nog meer… Er valt echt nog veel meer te ontdekken tijdens deze struintocht. Na de tocht, onder leiding van een gids, kan er een herfsttafel of een natuurschilderijtje gemaakt worden.

Herfst in het bos: vallende bladeren, paddenstoelen, spinnenwebben. Ja en wat nog m eer… Er valt echt nog veel meer te ontdekken tijdens deze struintocht. Na de tocht, onder leiding van een gids, kan er een herfsttafel of een natuurschilderijtje gemaakt worden.

De ochtend duurt van 10.00-12.00 uur en start in het Streek natuurcentrum van de Natuur – en Vogelwacht Alblasserwaard. Deze struintocht door het bos is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.

De kosten bedragen €2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via scholen@nvwa.eu.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

scholen@nvwa.eu www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!