zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Open Coffee Papendrecht bij de Heerlijkheid

Open Coffee Papendrecht bij de Heerlijkheid

18 oktober 2017
Van 09:00 uur tot en met 11:00 uur

Voor wie is de Open Coffee Papendrecht?
Voor ondernemende mensen uit Papendrecht en omgeving. Dus ben jij een ondernemend type? Werkzaam als zelfstandige, freelancer, werkgever of werknemer binnen een bedrijf of organisatie of 'in between jobs'? Dan ben je van harte welkom!

Waarom?
Omdat het leuk en motiverend is om andere ondernemende mensen te ontmoeten. Om inspiratie op te doen, jezelf te laten zien, mooie gesprekken te voeren en te leren van elkaar. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie.

Zelf een workshop geven?
Vind je het leuk om een keer een workshop te geven als aanvulling op de Open Coffee? Of wil je een (korte) presentatie van jezelf of je bedrijf geven tijdens de Open Coffee? Laat het weten door het antwoordformulier op de website in te vullen.

De kosten zijn 5 euro p.p. hiervoor kan onbeperkt koffie en thee gedronken worden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Open Coffee Papendrecht

De Heerlijkheid, Kerkbuurt 56

info@opencoffeepapendrecht.nl www.opencoffeepapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!