zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Start Cursus Levensverhalen schrijven

Start Cursus Levensverhalen schrijven

27 oktober 2017
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Bent u bezig met het opschrijven van uw herinneringen of wilt u graag beginnen? Wilt u andere schrijvers ontmoeten en ervaringen uitwisselen?

In de cursus Levensverhalen schrijven bij de VU werkt u aan uw eigen levensverhaal en krijgt u tips over schrijftechnieken. Het is niet mogelijk om in vier lessen een compleet boek te schrijven, maar met de creatieve schrijfopdrachten kunt u ook thuis aan de slag.

Het delen en voorlezen van verhalen is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Ook komen fragmenten uit bekende autobiografieën aan bod.

De cursus begint op vrijdag 27 oktober van 13.30 tot 16.30 uur. Er zijn 4 lessen, naast 27 oktober ook op 17 november en 1 en 15 december.

De cursus wordt gegeven door Karen Meijs (1985), een creatieve duizendpoot. Ze heeft zelf een veel schrijftrainingen gevolgd en toen ze dacht: dit kan veel leuker, heeft ze in 2009 de opleiding tot schrijfdocent afgerond. Sindsdien ontwikkelt en geeft ze schrijfworkshops en schrijfcursussen. Schrijven met plezier is daarbij het allerbelangrijkste, of je nu een autobiografie, een gedicht of een column schrijft.

Meer informatie en aanmelden via de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!