dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior Top 2000 concert

Excelsior Top 2000 concert

28 oktober 2017
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Top 2000 concert door Excelsior Papendrecht & after-party met DJ Gerard Ekdom
De Top 2000, de béste muziek aller tijden, wordt jaarlijks in december uitgezonden op NPO Radio 2. Highlights uit de Top 2000 kunnen dit jaar al op zaterdag 28 oktober worden beluisterd in uitvoeringen van het orkest van Excelsior Papendrecht in samenwerking met DJ Gerard Ekdom. 

Op deze avond trakteert het orkest van Excelsior Papendrecht o.l.v. Ruud Welle de luisteraars in Theater De Willem op een selectie van de meest bekende melodieën, waarbij grote namen als Queen, Michael Jackson en Earth, Wind & Fire niet zullen ontbreken. Gerard Ekdom, bekend als presentator en DJ, zal de swingende after-party verzorgen. Een uniek en avondvullend programma.

Er zijn zowel zitplaatsen als staanplaatsen beschikbaar, te reserveren bij Theater De Willem, via www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078- 615 82 26 (maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur).

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior

Theater de Willem aan de vd Palmstraat

www.theaterdewillem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!