maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Workshop verbindend opvoeden

Workshop verbindend opvoeden

08 november 2017
Van 09:30 uur tot en met 11:30 uur

In deze workshop maak je kennis met Verbindend Opvoeden.
Een manier van opvoeden, waarbij je in plaats van straffen en belonen, je kind laat weten wat belangrijk voor je is. Door contact te maken met de motieven van je kind, werkt deze houding respectvol en verbindend op dagelijkse momenten.

Je krijgt van ons een introductie van het gedachtengoed van Geweldloze Communicatie en ervaart hoe het is om met een open blik naar (jouw) kinderen en hun gedrag te kijken. Ook ga je met gerichte oefeningen ervaren hoe het voor jou werkt en wat het effect ervan is. De oefeningen zijn praktisch toepasbaar, zodat je er in jouw situatie direct profijt van hebt.

Heb jij belangstelling voor deze inspirerende en interactieve workshop die gegeven wordt door Ella van Toorn van EVT Coaching en Verbinding? Meld je dan aan via de website of aan de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Markt 2

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!