maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Start cursus Neuro Linguïstisch Programmeren

Start cursus Neuro Linguïstisch Programmeren

11 november 2017
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

Wat is NLP? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Neuro: heeft met het brein te maken, je hersens. In je brein zijn bepaalde patronen vastgelegd die ervoor zorgen dat je je naar voelt of dat je je goed voelt. Linguïstisch: gaat over taal. De taal waarmee je met jezelf of met anderen communiceert. Programmeren: wil zeggen dat je met taal je brein programmeert om je goed te voelen.

Het gaat niet zozeer om programmeren, maar om het veranderen van negatieve patronen in positieve patronen in je brein zodat jij je weer goed voelt. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Volksuniversiteit Papendrecht organiseert de cursus NLP op 3 zaterdagmiddagen vanaf 11 november, 1 x per 14 dagen. De lessen duren van 13.00 tot 17.00 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00. Voor inschrijving of meer informatie kunt u terecht op www.vupapendrecht.nl of bellen naar 078-6154764. (Op de website ziet u of de cursus door kan gaan)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!