maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Open Coffee Papendrecht - Ondernemerswiel maken

Open Coffee Papendrecht - Ondernemerswiel maken

15 november 2017
Van 09:00 uur tot en met 11:00 uur

Voor wie is de Open Coffee Papendrecht?
Voor ondernemende mensen uit Papendrecht en omgeving. Dus ben jij een ondernemend type? Werkzaam als zelfstandige, freelancer, werkgever of werknemer binnen een bedrijf of organisatie of 'in between jobs'? Dan ben je van harte welkom!

Waarom?
Omdat het leuk en motiverend is om andere ondernemende mensen te ontmoeten. Om inspiratie op te doen, jezelf te laten zien, mooie gesprekken te voeren en te leren van elkaar. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie.

Vandaag is er een workshop Ondernemerswiel maken
De meeste ondernemers zijn goed in hun werk. Ze hebben met passie voor hun beroep gekozen en storten zich daar helemaal in. Maar vaak zijn er een aantal aspecten van het ondernemerschap die je niet zo goed liggen en die best wat meer aandacht zouden mogen hebben om nóg meer uit je bedrijf te kunnen halen.

Aan de hand van het ondernemerswiel gaan we kijken waar bij jou de blokkade zit of welk aspect wat meer aandacht verdient. We zijn allemaal ondernemers. Misschien zit er een ondernemer naast jou die wel goed is in dit stuk en kunnen jullie elkaar aanvullen en sterker worden door deze verbinding!

Wil jij:
- Op een andere (creatieve) manier naar je onderneming kijken?
- Ontdekken waar het 'rolt' en waar het 'stil' staat?
- De uitkomsten bespreken met andere ondernemers?
- De eerste stap zetten om je onderneming soepeler te laten draaien?

Laat ons weten of je mee wil doen aan deze workshop door een mail te sturen naar info@opencoffeepapendrecht.nl

Wil je niet actief mee doen aan de workshop, maar gewoon een bakkie komen doen? Dat kan natuurlijk ook!
Om 9 uur begint de Open Coffee, rond 10 uur zullen we beginnen met de workshop.

Zelf een workshop geven?
Vind je het leuk om een keer een workshop te geven als aanvulling op de Open Coffee? Of wil je een (korte) presentatie van jezelf of je bedrijf geven tijdens de Open Coffee? Laat het weten door het antwoordformulier op de website in te vullen.

De kosten zijn 5 euro p.p. hiervoor kan onbeperkt koffie en thee gedronken worden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Open Coffee Papendrecht

De Heerlijkheid, Kerkbuurt 56

info@opencoffeepapendrecht.nl www.opencoffeepapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!