Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mantelzorgsalon'
15nov 2017

Mantelzorgsalon

Woensdag 15 november 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Vanavond organiseren BWI Papendrecht en MEE Drechtsteden een bijeenkomst voor  mantelzorgers in Papendrecht. Tijdens deze bijeenkomst wordt er een presentatie gehouden door Mentorschap Nederland.

Mentorschap is een wettelijke maatregel voor mensen die niet zelf hun belangen kunnen behartigen en niemand anders hebben die dat namens hen kan doen. Mentorschap biedt hen vertegenwoordiging en bescherming.

Vandaag wordt een presentatie door Marianne den Ouden van Mentorschap Nederland gehouden en er is gelegenheid om vragen te stellen.

U bent welkom voor een kopje koffie/thee vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur.
De bijeenkomst vindt plaats op de Seringenstraat. U kunt zich hiervoor aanmelden bij BWI-Papendrecht en deelname is gratis.

Informatie en aanmelden.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst en het aanmelden, kunt u contact opnemen met Sjarda Joemai of Laura Koorevaar, Steunpunt Mantelzorg BWI Papendrecht, telefoonnummer: 078 615 47 41 of via email: mantelzorg@bwi-papendrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Seringenstraat 16
Organisator: BWI Papendrecht
Telefoonnummer: 615 47 41
Email:mantelzorg@bwi-papendrecht.nl
Website:http://www.bwipapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!