maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

The Fureys Still Going Strong

The Fureys Still Going Strong

19 november 2017
Van 14:30 uur tot en met 17:00 uur

The Fureys, wereldtop in de folkmuziek% 0A(Met in de foyer gezellige Ierse muziek van The Old Men Fergus uit Dordrecht)Zondag 19 november komen de legendarische Fureys uit Ierland naar theater De Willem te Papendrecht. De Fureys staan garant voor een heerlijke muziek middag. Tegenwoordig vormen Eddie en George de kern van de groep. Zij zingen alle songs en spelen daarbij gitaar, mandoline, banjo en bodran. Doorgewinterde kroegmuzikanten Camillus Hiney (accordeon en fluit), Tony Murray (bas) en Pio Ryan (mandoline en banjo) maken het vijftal compleet. De lange, muzikale carrière van The Fureys is vastgelegd op 54 cd’s. Classics daarop zijn When you are sweet sixteen, The green fields of France, The old man, Steal away, Goodnight Irene, The lonesome boatman en The red rose café.Naast de snelle jigs en reels zijn het vooral de emotionele love

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

L.L. Music Productions

Theater De Willem aan het van der Palmpad

31640580125

l.kannegieter@gmail.com www.thefureys.nl
Deel dit bericht met je vrienden!