maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Netwerkbijeenkomst voor leidinggevenden

Netwerkbijeenkomst voor leidinggevenden

23 november 2017
Van 16:00 uur tot en met 18:00 uur

Zoekt u samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties in Papendrecht?
Bestuurders, coördinatoren en andere leidinggevenden binnen vrijwilligersorganisaties zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden om hun netwerk uit te breiden.

De 1e officiële netwerkborrel vindt vandaag plaats en wordt om 16.00 uur feestelijk door wethouder Joke Reuwer geopend. Volksuniversiteit Papendrecht biedt haar gebouw voor deze netwerkbijeenkomst aan. Graag geven we de gastheer/vrouw de mogelijkheid zichzelf aan u te presenteren, waarna een ieder informeel in de gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan. De netwerkbijeenkomsten zullen steeds bij één van de betrokken organisatie 'thuis' worden gehouden. 

De netwerkborrel is een mooie gelegenheid om andere organisaties, hun diensten, mensen, doelgroep en plannen, beter te leren kennen. Vaak is er een overlap tussen activiteiten en doelgroep tussen de organisaties onderling. Afstemmen is dan van wederzijds belang en komt zowel de kwaliteit van de dienstverlening als de efficiëntie van het werk en de inzet van medewerkers en vrijwilligers ten goede.

Heeft u nog vragen/opmerkingen? Neem contact op via telefoon of email.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

BWI Vrijwilligerspunt; Pauline van der Kraan & Judith van Gulik

de Volksuniversiteit, Vondellaan 158

078-6154741

vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl www.bwipapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!