maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Solliciteren

Workshop Solliciteren

23 november 2017
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag organiseert Stichting Werkbank Drechtsteden in samenwerking met Sari Strootman van Olympia Dordrecht de workshop “Solliciteren”. Tijdens deze middag leer jij hoe je jezelf het beste voorbereid op een sollicitatie gesprek. Je leert hoe je vacatures vindt, maar ook hoe jezelf gevonden wordt.

Het programma duurt van 13:00 – 16:00 uur.
Locatie: Kattestaart 2 in Papendrecht.
Deelname gratis.
Opgeven via info@werkbankdrechtsteden.nl

De workshop wordt gehouden in het Werkcafé van de Werkbank: een stichting door en voor werkzoekenden; ondersteund door ervaringsdeskundigen en vrijwillige professionals. Het Werkcafé is niet toegankelijk voor rolstoelen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Stichting Werkbank Drechtsteden

Kattestaart 2

info@werkbankdrechtsteden.nl www.werkbankdrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!