maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Alzheimer Café: Rituelen ter ondersteuning bij dementie

Alzheimer Café: Rituelen ter ondersteuning bij dementie

30 november 2017
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdag 30 november is er weer  een Alzheimer Café. Tijdens elke bijeenkomst staat een thema centraal, en dit wordt door een spreker ingeleid en gepresenteerd. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen en tot het uitwisselen van informatie en ervaringen.
De gastspreker van deze avond is Jaelle Collard, geestelijk verzorger bij Rivas Zorggroep. Jaelle gaat met u in gesprek over grote en kleine rituelen die ondersteuning bieden aan mensen die dementie hebben.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van de Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond start om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 078-6154741. Contactpersonen: Laura Koorevaar en Sjarda Joemai.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

BWI Papendrecht

in het restaurant van de Waalburcht, Kleine Waal 6

078-6154741

www.bwipapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!