Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Preek van de leek door Burgemeester Moerkerke'
14jan

Preek van de leek door Burgemeester Moerkerke

Zondag 14 januari 2018 vanaf 17:00 uur.

Ja, u weet het vast nog wel; toen we een nieuwe burgemeester in Papendrecht kregen...
Hij wilde kennismaken met alle Papendrechters. Om dat doel te bereiken ging hij ‘een straatje om’ organiseren. Compleet met dozen vol gebak ging hij de gemeente door. Zo heeft ook de Werkgroep MiddagViering contact gezocht om in het voorbij gaande ‘straatje om’ , De Morgenster in te komen om de ‘Preek van de leek’ te houden. Hij heeft daar welwillend op gereageerd. En nu is het bijna zover.

Hij heeft lang nagedacht waarover hij zal gaan ‘preken’. Maar veel mensen hebben in hun leven wel een ervaring waar ze vol van zijn, blijven. Gebeurtenissen waar je nauw bij betrokken bent geweest. Na lange tijd kun je ook meten welke gevolgen dit heeft gehad op de maatschappij. Wat is er allemaal door veranderd. Zienswijzen van mensen zijn anders geworden. Ook zijn er mensen die denken het wel te hebben begrepen maar misbruik maken van wat er niet gezegd is. Goed, het is allemaal nog wat crypt isch beschreven want wij willen uw nieuwsgierigheid prikkelen om 14 januari naar de MiddagViering te komen. Een goede reden om het jaar, wat betreft de MiddagVieringen goed te beginnen. Wat we u wel alvast kunnen verklappen, dat het thema is: ‘op de puinhopen van Pim’.

U moet niet verwachten dat hij ook gebak meeneemt voor alle aanwezigen, maar hij zal u zeker trakteren op iets moois, iets wat u mee kunt nemen in uw hoofd om daar nog eens over na te denken, zeker in het licht van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande.

Contactinformatie:
Locatie: Muilwijckstraat 1
Organisator: Geref. Kerk 'De Morgenster'
Website:www.pknpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!