Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '3e Veiligheidsavond'
15jan

3e Veiligheidsavond

Maandag 15 januari 2018 vanaf 20:00 uur.

Vanwege de grote belangstelling organiseert de gemeente Papendrecht een derde (en laatste) Veiligheidsavond. Deze vindt plaats op maandag 15 januari in Theater De Willem.

Wat houdt de Veiligheidsavond in?
Politie, brandweer en gemeente Papendrecht organiseren samen een informatieve en ontspannende bijeenkomst over het thema veiligheid. Ook Whatsapp-groep Veilig Papendrecht, Buurtpreventie Papendrecht, Puur Papendrecht en de ambulancedienst zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Verder wordt er een nieuwigheidje gepresenteerd: een DNA-kit voor uw auto, fiets of kostbare spullen in huis. Vijf DNA-kits worden verloot onder de aanwezigen die een enquête-formulier invullen. En wees op uw hoede, want er loopt een ‘mystery guest’ rond…

Het theater gaat op 15 januari om 19.30 uur open en de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Na afloop krijgt elke bezoeker een kleine maar nuttige attentie mee naar huis.

Aanmelden én afmelden
Graag! Stuur uiterlijk 8 januari een mail naar wijkgerichtwerken@papendrecht.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en aantal personen. Als u niet de mogelijkheid hebt om te mailen, bel dan naar het 5-cijferig nummer 14078 van de gemeente, de telefoniste schrijft u in.
De inschrijvingen worden verwerkt op datum en tijd van binnenkomst. Vol=vol, maar wij noteren uw gegevens op een reservelijst voor het geval mensen zich nog afmelden. Heeft u zich aangemeld en kunt of wilt u toch niet komen? Meldt u zich dan a.u.b. ook weer af, dan kunnen wij nog iemand anders blij maken.

Contactinformatie:
Locatie: Theater de Willem, Van der Palmstraat 4
Organisator: Gemeente Papendrecht / Gemeente Alblasserdam
Email:wijkgerichtwerken@papendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!