Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Huiskamergesprek GroenLinks over invulling pand bibliotheek'
14mrt

Huiskamergesprek GroenLinks over invulling pand bibliotheek

Woensdag 14 maart 2018, van 16:00 uur tot 17:00 uur.

GroenLinks Papendrecht vond en vindt dat er in het pand van de bibliotheek geen supermarkt moet komen. De Markt zien wij als de huiskamer van Papendrecht.

  • Wat zou er dan in het pand kunnen komen?
  • Horeca?
  • Kleine ondernemingen?

Kom en praat daarover mee, met ons.
Aanmelden kan door op het facebookevent aan te geven dat u/jij gaat of door een mail te sturen naar Jennie Vos: jennievos@outlook.com.

Let op: bij veel aanmeldingen zal het huiskamergesprek worden verplaatst naar een grotere locatie. Houdt de facebookpagina in de gaten.


TOELICHTING:
Wethouder Van Eekelen heeft ruimte gevonden om het besluit over wat er met het pand gaat gebeuren, uit te stellen. Dat waarderen wij. Dat geeft ruimte om er met elkaar over na te denken. Het niet plaatsen van een supermarkt betekent dat het pand minder oplevert voor de gemeente. Dat is een keuze. Als GroenLinks zijn we daar voor.

Wat zou nu een goede andere invulling zijn?
Als GroenLinks willen we de Markt ‘een huiskamer’ laten zijn. Dat is voor ons een belangrijke reden om geen supermarkt te willen. De bewoners van boven de bibliotheek hebben ons bij het inspreken tijdens de commissievergadering in de Raadszaal ook overtuigd van het argument dat een supermarkt ook overlast betekent voor de mensen die boven het pand wonen.

Contactinformatie:
Locatie: Jan Sluytersstraat 5
Organisator: GroenLinks Papendrecht
Website:http://www.facebook.com/groenlinkspapendrecht/


Deel dit bericht met je vrienden!