Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst: Samen sterk tegen armoede'
15mrt

Bijeenkomst: Samen sterk tegen armoede

Donderdag 15 maart 2018, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Bent u als professional of vrijwilliger betrokken bij hulp en ondersteuning aan gezinnen en kinderen met financiële problemen in Papendrecht? Dan gaan wij graag op donderdagmiddag 15 maart met u in gesprek.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor vrijwilligers, signaleerders, professionals en geïnteresseerden op het gebied van (financiële) ondersteuning en zorg in de gemeente Papendrecht. Deze bijeenkomst is bedoeld om u te inspireren en mee te nemen rondom de Actieagenda gezinnen en kinderen in armoede 2017-2021.

Centraal staat het samenspel van professionals en vrijwilligers. In het programma is er naast een inspirerende spreker daarom veel gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen en te ontdekken waarin we gezamenlijk nog meer kunnen betekenen voor gezinnen en kinderen met financiële problemen. Het definitieve programma van de bijeenkomst ontvangt u in de week van 5 maart.

Door wie
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de kerngroep gezinnen en kinderen in armoede. Deze kerngroep bestaat uit de gemeente Papendrecht, Sterk Papendrecht, de Sociale Dienst Drechtsteden, JSO, Stichting Present en Schuldhulpmaatje.

Praktische informatie
Wanneer: donderdag 15 maart 2018
Tijdstip: 14:00 - 17:00, inloop vanaf 13:45 uur
Locatie: Gemeentehuis Papendrecht 

Aanmelden
Wilt u laten weten of u de bijeenkomst bijwoont? Ook wanneer u iemand mee wil nemen, horen wij dat graag door middel van een email. (graag het aantal gasten en namen doorgeven).

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis, Markt 22
Organisator: Gemeente Papendrecht
Email:LM.prak@papendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!