vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Oriëntatie op Vrijwilligerswerk

Oriëntatie op Vrijwilligerswerk

05 april 2018
Van 14:30 uur tot en met 16:00 uur

Mensen die vrijwilligerswerk doen, weten hoe leuk het is. Het nuttig bezig zijn, waardering en voldoening, iets voor anderen betekenen, sociale contacten opdoen, actief blijven, nieuwe (werk) ervaringen opdoen of uiting geven aan religieuze of politieke overtuigingen. Vrijwilligerswerk is leuk en leerzaam.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk maar u weet nog niet wat bij u past en waar vrijwilligerswerk kan worden gedaan?
Kom dan naar de bijeenkomst “Oriëntatie op Vrijwilligerswerk". Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het vrijwilligerspunt Papendrecht (onderdeel Sterk Papendrecht). Na de bijeenkomst heeft u een duidelijk beeld van wat vrijwilligerswerk is, wat het u kan bieden en op welke wijze u daar zelf een rol in kan spelen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen.

I.v.m. met de beschikbaarheid graag van te voren aanmelden. Voor inlichtingen en opgave kunt u 's ochtends op werkdagen contact opnemen met het Vrijwilligerspunt: Pauline van der Kraan/ Judith van Gulik, op telefoonnummer: 078- 6154741 of per email: vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

het vrijwilligerspunt Papendrecht

Seringenstraat 16

vrijwilligers@bwi-pa

078- 6154741
Deel dit bericht met je vrienden!