vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Wandeling over duurzaamheid

Wandeling over duurzaamheid

07 april 2018
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is de verbinding tussen de Randstad en het “Groene Hart”. In het jonge Alblasserbos ligt een oud moerasbosje en is één van de weinige binnendijkse grienden aanwezig. In de educatieve tuin is een aantal landschapselementen,  die kenmerkend zijn voor onze Waard.  U kunt met ons, al speurende, planten, zoogdieren, vogels, amfibieën en insecten ontdekken.

Duurzaamheid is een onderwerp waar veel mensen zich mee bezig houden.
Wat is duurzaamheid? Hoe kun je zelf duurzaam handelen? Wat is wel duurzaam en wat niet?  Zijn er pasklare antwoorden te vinden?
Spreekt dit onderwerp u aan, wandel dan mee op zaterdag 7 april. Twee IVN gidsen gaan vanuit het Streek – natuurcentrum een wandeling maken die gericht is op duurzaamheid. Tijdens de wandeling kunnen we met elkaar van gedachten wisselen. Het voorjaar komt op gang, ook daar zullen we aandacht aan besteden.

U bent van harte welkom. De wandeling start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Daarna kunt u op het terras(bij zonnig weer) of in het Streek – natuurcentrum (op eigen kosten) nog iets drinken. Daar het in het bos nat kan zijn, worden stevige schoenen of laarzen aanbevolen.

Aanmelden graag via : educatie@nvwa.eu of 0184-412618
Start om 13.30.
Gidsen Ruth van Stam en Nel Welschen

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

educatie@nvwa.eu www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!