vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Badmintonboefjes (4-6 jaar)

Badmintonboefjes (4-6 jaar)

07 april 2018
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Vandaag zijn de Badmintonboefjes weer in de sportzaal. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar worden spelenderwijs bekend gemaakt met de Badmintonsport.

Bij de meeste badmintonclubs kunnen kinderen vanaf 7 jaar pas lid worden, maar bij de Papendrechtse Badmintonclub zijn kinderen vanaf 4 jaar al welkom en hebben zij een eigen groep: De Badmintonboefjes!

Onder leiding van kleuterjuf Patricia Koenders maken kinderen vanaf 4 t/m 6 jaar al kennis met de badmintonsport. In deze leeftijdscategorie gaat het met name om de ontwikkeling van hand-, oog-, loopcoördinatie en dit alles leren zij spelenderwijs d.m.v. allerlei spelletjes.

Badmintonboefjes worden niet gelijk lid van PBC, ouders kunnen zich opgeven via email of via het contactformulier op de website. Een strippenkaart van € 15 voor 6 lessen in de zaal is te koop bij Patricia Koenders. Voor speciale kinderrackets met korte steel, wordt gezorgd. Wel moeten de kinderen zaalschoenen dragen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Papendrechtse Badmintonclub

Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

info@papendrechtsebc.nl www.papendrechtsebc.nl
Deel dit bericht met je vrienden!