vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Fancy Fair in de Waalburcht

Fancy Fair in de Waalburcht

14 april 2018
Van 10:30 uur tot en met 15:00 uur

Rivas-locaties De Waalburcht, De Markt en De Wieken organiseren zaterdag 14 april een fancy fair. Jong en oud kunnen deze dag tussen 10.30 en 15.00 uur genieten van allerlei verschillende activiteiten in de Rivas-locatie De Waalburcht. De opbrengst van de fancy fair komt ten goede aan de Stichting Vrienden van Stolpehove.

Fancy fair
De fancy fair vindt plaats in De Waalburcht, maar is georganiseerd in samenwerking met de andere Rivas-locaties van Papendrecht De Wieken en De Markt. De bezoekers kunnen onder andere rondsnuffelen bij de kramen met boeken, handgemaakte items en tweedehandsspullen. Geïnteresseerden kunnen hun geluk beproeven bij het Rad van Avontuur. Ook de lekkernijen ontbreken deze dag niet. Als afsluiter van de dag vindt er een loterij plaats. De loten kunnen vanaf heden gekocht worden bij de receptie van de Waalburcht of de Markt voor €1,-. De trekking vindt de dag zelf plaats om 15.00 uur.

Vrienden van Stolpehove
Stichting Vrienden van Stolpehove zet zich in voor aanvullende activiteiten en diensten op het gebied van wonen en welzijn voor de Rivas-locaties in Papendrecht. In locaties De Wieken, De Markt en De Waalburcht wordt gewerkt met wensbomen waar bewoners persoonlijke wensen in mogen hangen. De opbrengst van de fancy fair komt ten goede aan het uitkomen van deze wensen.

Algemene informatie
Bezoekers van de Fancy Fair zijn van harte welkom vanaf 10.30 uur in zorgcentrum De Waalburcht. De toegang is gratis. Meer informatie over de Waalburcht op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rivas

Zorgcentrum De Waalburcht aan Kleine Waal 6

0900 84 40

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!