vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoetingsavond voor (nieuwe) taalmaatjes

Ontmoetingsavond voor (nieuwe) taalmaatjes

18 april 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De Stichting Interkerkelijke Hulp Vrijwilligers Papendrecht (SIHVPa) heeft al 50 taalmaatjes gekoppeld aan statushouders. Speciaal voor die taalmaatjes en voor wie belangstelling heeft voor dit vrijwilligerswerk vindt woensdag 18 april een ontmoetingsavond plaats in de Elimkerk.  

Vrijwilligers van de SIHVPa verlenen hulp op allerlei gebied, maar zijn vooral actief als taalmaatje. Ze helpen vluchtelingen bij het (leren) spreken en schrijven van de voor hen zo moeilijke Nederlandse taal. Voor de vrijwilligers worden twee keer per jaar ontmoetingsavonden georganiseerd.  

Op de avond van 18 april zijn te gast de heer Herman Nieuwstraten en mevrouw Grian de Haan
Herman Nieuwstraten geeft informatie over het wekelijkse werkcafé bij De Werkbank, een stichting voor en door werkzoekenden.
Grian de Haan vertelt over haar werk als sociaal raadsvrouw en coördinator Hulp bij Thuisadministratie Sterk Papendrecht.
Verder maakt de stichting de resultaten bekend van de enquête die zij onder de taalmaatjes heeft gehouden.

Behalve taalmaatjes zijn ook andere geïnteresseerden in het werk van de SIHVPa van harte welkom. Inloop vanaf 19.45 uur, de avond start om 20.00 uur. Op www.sihvpa.nl is nadere informatie te vinden over de stichting en het vrijwilligerswerk.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Stichting Interkerkelijke Hulp Vrijwilligers Papendrecht (SIHVPa)

De Elimkerk staat aan de P.C. Hooftlaan 178

www.sihvpa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!