Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lukassen & Boer Verenigingsrun'
19apr 2018

Lukassen & Boer Verenigingsrun

Donderdag 19 april 2018 vanaf 18:30 uur.

Na 22 jaar draagt de Rabobank de clubkasrun over aan Lukassen & Boer
De Rabobank heeft besloten een nieuwe weg in te slaan met de sponsoring van de lokale verenigingen en stichtingen. De Clubkasrun krijgt zijn opvolging in de vorm van de Rabobank Clubkas Campagne. Er komt echter zeker geen einde aan deze prachtige traditie, aangezien Lukassen & Boer het stokje van Rabobank overneemt.

Vanaf donderdag 19 april gaat de sponsorloop door het leven als de Lukassen & Boer Verenigingsrun
Vol gas voor de verenigingskas!

De opzet zal dit eerste jaar vrijwel identiek zijn aan die van de afgelopen jaren. In nauwe samenwerking met Atletiek Vereniging Passaat zal het vaste draaiboek worden gevolgd. Als eerste start om 18.30 uur de jeugd tot en met 15 jaar vanaf de atletiekbaan hun, maximaal twee, rondjes rond het Sportpark Oostpolder. Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven voor de oudere lopers die met een loop van maximaal vier rondjes hun bijdrage kunnen leveren aan de verenigingskas. Ieder rondje levert een bijdrage op van € 1,50.

De Papendrechtse verenigingen hebben inmiddels allemaal een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor deelname. De startkaarten zijn vanaf maandag 9 april af te halen op het kantoor van Lukassen & Boer aan De Wederik 10. De startkaarten zijn ook aan de start op donderdag 19 april verkrijgbaar.

De ambassadeur van de nieuwe verenigingsrun is de Papendrechtse topatleet Roy Hoornweg. Het enthousiasme van Roy zal worden ingezet om zoveel mogelijk verenigingen en leden te enthousiasmeren om mee te doen.

Contactinformatie:
Locatie: rond het Sportpark Oostpolder
Organisator: AV Passaat / Lukassen & Boer
Website:http://www.avpassaat.nl


Deel dit bericht met je vrienden!