woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

IVN Kinderactiviteit: De bijenstal

IVN Kinderactiviteit: De bijenstal

03 mei 2018
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Vandaag organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) samen met De Heerlijkheid van Papendrecht een kinderactiviteit "de Bijenstal" voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. De ochtend start om 10.00 uur bij De Heerlijkheid van Papendrecht en duurt ongeveer 2 uur.

Bijen zijn eng? Nee, want bijen zijn belangrijk! Maar waarom eigenlijk en wat doen de bijen dan precies? Vandaag gaan we kijken bij een echte bijenstal en krijgen we een kijkje in de wereld van de bij. 

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via jeugd@nvwa.eu. Er kunnen maximaal 50 kinderen deelnemen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

de Heerlijkheid van Papendrecht, Kerkbuurt 56

078- 644 0599

jeugd@nvwa.eu www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!