woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Start cursus Psychologie van Alledag (4 lessen)

Start cursus Psychologie van Alledag (4 lessen)

07 mei 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

We zijn allemaal op z’n tijd zelf psycholoog: we kijken naar hoe mensen met elkaar omgaan en proberen dat gedrag te verklaren of te beïnvloeden. En soms staan ook we stil bij ons eigen doen en laten, en proberen het beste uit onszelf halen. Soms lukt het, soms niet. Dit is wat we met levenservaring bedoelen. Maar het is ook: psychologie van elke dag.

In deze cursus bied ik je een aantal psychologische inzichten en technieken aan waarmee je meer betekenis kunt geven aan de psychologie van alle dag om je heen. Ik leg deze inzichten en technieken uit, en illustreer de werking en effecten hiervan aan de hand van echte gebeurtenissen en ervaringen die je zelf ook kan inbrengen. Met gebruik van deze technieken kun je je psychologische ervaringen van alledag overzichtelijker en hanteerbaarder maken. Je vergroot ook je zelfvertrouwen, kan jezelf effectiever in het spel brengen en voelt je er prettiger bij. We sluiten de cursus af met een vaardigheidsbijeenkomst waarin je actief de geleerde technieken gaat leren toepassen.

Deze cursus kan ook interessant zijn als je een coachende of aansturende functie hebt, afdelingschef bent, of anderszins mensen die af en toe vastlopen, wilt ondersteunen. Wil je meer informatie? Pak de telefoon en bel me even op. Je kunt me bereiken via de Volksuniversiteit Papendrecht. Ik ben Armando Jubitana, psycholoog, coach en docent.

Maandag 7, 14, 28 mei en 4 juni 2018,
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 uur
Prijs: € 67,50
Dhr. S.A. (Armando) Jubitana
Wilt u pen en papier meebrengen

U kunt zich inschrijven via de website of bellen naar 078-6154764.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!