woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Het Groene Evenement bij de Landwinkel

Het Groene Evenement bij de Landwinkel

16 mei 2018
Van 12:30 uur tot en met 16:30 uur

Vandaag is Het Groene Evenement, een leuk en leerzaam evenement voor kinderen over de natuur
Tijdens Het Groene Evenement kunnen de kinderen activiteiten komen doen die met de natuur te maken hebben. Ook kunnen ze heerlijk in de buiten lucht komen spelen in de boomgaard. Het Groene Evenement vindt plaats bij De Heerlijkheid van Papendrecht van 12:30 uur tot 16:30 uur.

Tijdens Het Groene Evenement staan er allemaal activiteiten klaar voor kinderen. De kinderen kunnen komen speuren tijdens een speurtocht over de natuur, vlinders knutselen, zonnebloemen kweken en deze in je eigen achtertuin gaan verzorgen, en nog veel meer! Het doel van het evenement is om kinderen lekker buiten te laten spelen en kinderen meer te leren over de natuur. U kunt tijdens het evenement een strippenkaart kopen v.a € 3,- en hiermee kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten.

Om 12.30 uur wordt er een workshop "wilgenteenvlechten" gehouden.
U gaat met hulp een mand vlechten van wilgenteen en daar vervolgens leuke tuinplantjes indoen! Interesse in de workshop meldt u aan via het inschrijfformulier op de website. De workshop bedraagt € 15,- per persoon.

De tweede workshop “porseleinen bordjes verven” begint om 14.30 uur (graag 14.15 uur aanwezig zijn) en duurt ongeveer anderhalf uur. We gaan met porseleinverf in stift aan de gang met het versieren van borden. U mag tweeborden maken tijdens deze workshop.Ter plekke zal er een map zijn met leuke afbeeldingen teksten. U kunt ook zelf iets op papier mee nemen. Als we het porselein bewerkt hebben wordt het afgebakken en kunt u meenemen, tijdens het afbakken van het porselein kunt u een rondje door de boomgaard lopen of kunt u wat koffie of thee drinken. Als u deelneemt aan de workshop steunt u de Twanfoundation. Twan heeft AT. AT is een erfelijke, zeer zeldzame en levensbedreigende aandoening. Interesse in de workshop? Klik dan op deze link.

Genieten van een lekkere lunch?
Schrijf u dan in voor de boerenlunch. Er wordt voor u een heerlijke boerenlunch klaargezet. De lunch begint om 12.30 uur. Interesse in de boerenlunch, klik hier

De kosten van de Boerenlunch bedragen:
0-2 jaar: Gratis
2-6 jaar: € 7,-
6+ jaar: € 15,-

Inschrijven voor de workshops of boerenlunch kan tot  vrijdag 11 mei.

Tijdens Het Groene Evenement is ook het schaapscheerdersfeest. Tijdens het schaapscheerdersfeest komt schaapskooi Ottoland naar De Heerlijkheid toe en worden de schapen van hun winterjas ontdaan.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Heerlijkheid van Papendrecht

Kerkbuurt 56

info@fruitheerlijkheid.nl www.fruitheerlijkheid.nl
Deel dit bericht met je vrienden!