woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Wie wordt dé Maestro van Papendrecht

Wie wordt dé Maestro van Papendrecht

26 mei 2018
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Een aantal bekende Papendrechters zal het dirigeerstokje overnemen van dirigent Ruud Welle en ervaren hoe het is om een orkest zoals Excelsior Papendrecht te leiden. Voor het publiek een uitgelezen mogelijkheid om deze leidende Papendrechters een toporkest zoals Excelsior te zien dirigeren, waarbij zij de strijd met elkaar aangaan om de titel in de wacht te slepen.

In navolging van het succesvolle tv-programma ‘Maestro’, waarin bekende Nederlanders de uitdaging aan gaan om zich in een aantal weken te ontwikkelen tot orkestdirigent, presenteert Excelsior vandaag het Papendrechtse Maestro-concert in Theater De Willem.

  • Leon van Dalen (Prins Florisschool en VV Drechtstreek),
  • Kitty van Veen (Dansstudio Bounce),
  • Bjorn van Dijl (Horeca-ondernemer),
  • Margré van Wijngaarden (Stichting Dorpsbehoud)
  • Bertjan Scheepbouwer (PKC)

Zij zullen het dirigeerstokje overnemen van dirigent Ruud Welle en ervaren hoe het is om een orkest zoals Excelsior Papendrecht te leiden. Voor het publiek een uitgelezen mogelijkheid om deze leidende Papendrechters een toporkest zoals Excelsior te zien dirigeren, waarbij zij de strijd met elkaar aangaan om de titel in de wacht te slepen.

Deze vijf Maestro’s bestijgen de bok en trakteren u tesamen met het orkest van Excelsior Papendrecht op een uniek en avondvullend programma! Kaartjes a Euro 12,50 zijn verkrijgbaar via Theater De Willem. Wie wordt dé Maestro van Papendrecht? Meer informatie vindt u op de facebookpagina van Excelsior

Info

Organisator:

Adres:

Website:

MV Excelsior

Theater de Willem, Van der Palmstraat 4

www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!