Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inschrijfavond Avondvierdaagse'
29mei

Inschrijfavond Avondvierdaagse

Dinsdag 29 mei 2018, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Vanaf maandag 4 juni 2018 tot en met donderdag 7 juni 2018 wordt voor de 47e keer de avondvierdaagse in Papendrecht georganiseerd. De organisatie is zoals altijd in handen van Speeltuin de Zonnebloem.

Vier avonden lang kunnen jong en oud door Papendrecht lopen en genieten van de leuke routes die gemaakt zijn.
Er kan gelopen worden in groepsverband. Groepen kunnen dit jaar alleen inschrijven voor 5 km. Individuele wandelaars kunnen zowel de 5 als 10 km lopen.

De start en finish is op het Marktplein. De laatste avond is de bloemhulde aan de Randweg, waar vandaan de laatste 2 kilometer naar de Markt wordt gelopen onder begeleiding van muziek.

Zin om mee te lopen?
Je kunt je op dinsdag 22 mei en dinsdag 29 mei 2018 van 19.00 uur tot 20.30 uur alvast inschrijven in het gebouw van Speeltuinvereniging De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat. Tijdens deze voorinschrijfavonden bedraagt het inschrijfgeld € 4,00 p.p.
Als je inschrijft op de eerste avond van de Avondvierdaagse bedraagt het inschrijfgeld € 4,50 p.p

Actuele informatie over de avondvierdaagse kunt u vinden op de facebookpagina Avondvierdaagse Papendrecht.


Oproep:
Vind je het leuk om verkeerregelaar te worden, routes uit te zetten, te bepalen waar verkeersregelaars moeten staan, startbureau opbouwen en weer opruimen, elke dag 1100 traktaties sjouwen en uittellen voor de groepen, medailles tellen voor de groepen, aan het startbureau plaatsnemen, start en finishplek vegen en opruimen enz.  Er zit vast wel iets bij wat je leuk vindt. Je wordt binnen het Avond4daagse team met open armen ontvangen.
Er zijn op dit moment net voldoende vrijwilligers om de Avondvierdaagse door te kunnen laten gaan, maar we zijn nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers. Ook als je minder dan 4 avonden kunt helpen ben je van harte welkom. Wil je helpen?, stuur dan een mail naar avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com.

Contactinformatie:
Locatie: Start vanaf de Markt
Organisator: Nico Bot (Secr.) SV De Zonnebloem
Telefoonnummer: 078-6152526
Email:avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com
Website:http://www.speeltuindezonnebloem.nl


Deel dit bericht met je vrienden!