zondag 24 januari 2021

Alles over Papendrecht

Avond van Gebed

01 juni 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Openlijk geweld tegen christenen neemt toe.  Wij kunnen een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet! Wij kunnen hen ondersteunen door gebed. Uw gebed maakt verschil voor uw vervolgde broeders en zusters! Luister tijdens de Nacht van Gebed naar hun verhalen en steun hen in gebed (zie www.opendoors.nl/nacht).

Avond van gebed in de Baptistengemeente
In Papendrecht kiezen we ook dit jaar voor een laagdrempelige opzet: in plaats van 's nachts bidden we 's avonds van 20.00 tot 24.00 uur. Uiteraard kunt u ook een uur of een gedeelte van de avond komen. We hopen op deze manier dat veel christenen uit Papendrecht een uurtje langskomen.

Als u nog nooit geweest bent: het is niet alleen maar bidden! Elke gebedsronde (elk hele uur) wordt ingeleid met een informatief filmpje over de situatie in één van de landen waar christenen het moeilijk hebben. Verruim je blik op wat God wereldwijd aan het doen is en wees erbij in de Vrije Baptistengemeente. Let op: neemt u de zij-ingang (tegenover de tandarts).

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptistengemeente Gemeente

Poldermolen 7

info@baptistenpapendrecht.nl www.baptistenpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!