zondag 24 januari 2021

Alles over Papendrecht

Korenconcert in de Muziektent

08 juni 2018
Van 19:30 uur tot en met 23:00 uur

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, trotse eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949!) aan de Eilandstraat, start de zomeravondconcerten reeks van 2018 met het traditionele Korenconcert op vrijdagavond 8 juni van 19.30 – 23.00 uur.

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door 3 koren, die elk 2 keer optreden.

  • Melange Rood: dit gemengde koor brengt mooie maatschappijkritische liedjes, maar ook bekendere popnummers
  • Schipperskoor De Pontonniers: het mannenkoor zingt bekende en minder bekende zeemansliederen, begeleid door hun eigen muzikanten
  • Poprockkoor Sweet Pepper: dit gemengde koor gaat knallen met diverse popnummers, rock en ballads.

De finale – met een paar overbekende nummers - wordt door de drie koren gezongen met hulp van het hopelijk nog talrijk aanwezige publiek.  

De koren hebben elk hun eigen stijl en repertoire maar één overeenkomst: ze willen alle hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen met luisterliedjes, meezingers en stevige rocknummers.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden teruggenomen.

Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent. Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.

Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie. 

Toegang is gratis!

Foto: Stichting Dorpsbehoud Papendrecht - Een sfeerplaatje van het Korenconcert 2017: Luisteren naar geweldige koren in de muziektent, onder het genot van een bakkie koffie of een drankje.

Info

Organisator:

Adres:

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht

de muziektent aan de Eilandstraat

Deel dit bericht met je vrienden!